A pénzügyek minden embernél kényes kérdés. A mai világban mindenki rohan, gyorsan akar érthető, pontos információhoz jutni, és ez teljesen jogos igény. De valljuk meg pont a pénzügyi terület az, ahol igencsak összetett és sokszor érthetetlen szabályok sokaságával találkozunk akár az internetet böngésszük, vagy akár egy bankfiókban szeretnénk tájékozódni. Könnyen elveszhetünk a rengeteg információban, de ezt nem engedhetjük meg magunknak, hiszen egész életünkre hatással lehet egy jól megválasztott hitel, biztosítás vagy befektetés. Sajnos a pénzügyi kultúra sem alakult ki úgy Magyarországon, ami biztonságérzetet adhatna egy-egy banki ügylet esetén.

Cégünk szakképzett és tapasztalt Mentorainak segítségével, mindenki számára a lehető legjobb megoldást találjuk meg

De kis az a Mentor?

Az élet számos területén találkozhatunk olyan emberekkel a környezetünkben, akik támogatnak minket, akiktől tanulhatunk  és egy-egy folyamat kezdetétől a végéig ott vannak mellettünk. Ők a MENTOROK.

Nagyon fontosnak tartjuk azt, hogy ügyfeleink a pénzügyi döntéseik meghozatalában maximális támogatást kapjanak, teljeskörű információ birtokában végig biztonságban érezhessék magukat, és a teljes folyamat alatt komfortosak legyenek.

Ne essenek az értékesítés pszichológiájának csapdájába! Tapasztalt Mentoraink segítségével egy őszinte, szakmai és személyes jó kapcsolat kialakítása a legjobb megoldások megtalálásának alapfeltétele.

Mentoraink munkájának nélkülözhetetlen eleme a BIZALOM, hiszen csak a pontos helyzetfelmérés, és minden személyes információ birtokában tudja a legjobb megoldást kínálni.

A fenti sorokat olvasva mondhatjuk azt, hogy: “Jó-jó, na de mégis mennyibe kerül a Mentor jelenléte?”. Van egy jó hírünk: Teljesen INGYENES!

Miért jó a Mentor?

A jobb átláthatóság érdekében pár pontban összefoglaljuk, hogy miben tudunk segíteni Önnek:

  1. Jelzáloghitel specialista Mentorunk több, mint 20 éves banki tapasztalattal rendelkezik. Több, mint 1700 db kérelem, és 15 milliárd Ft folyósítását menedzselte, és nemcsak a folyósítását, hanem a folyósítást követő eseményeket is. Ami szintén nagyon fontos, sőt bizonyos időközönként igenis át kell nézni a hitelünket, hogy van-e jobb lehetőség a piacon, ez ugyanolyan mint ahogy a befektetéseket is folyamatosan végig kell követni, a legjobb konstrukció elérésének érdekében, akár több tízezer forintot is megtakarítva ezzel.
  2. Mentoraink segítségével első kézből ismerheti meg több Bank ajánlatát és annak részleteit. Tudta, hogy a mai magas kamatkörnyezetben is elérhető akár 5% alatti THM-mel hitel?
  3. Mentoraink kitűnő kapcsolatokat ápolnak a legtöbb, magyarországi Bankkal, így akár jobb egyedi kamat, vagy kedvezmények is elérhetőek, mint a bankfiókban (pl. végtörlesztési díj elengedés, ami akár több tízezer forintos tétel is lehet).
  4. Segítséget nyújt a hitelezéshez szükséges dokumentumok gyűjtésében, kitölti a dokumentumokat, intézi a Földhivatali ügyintézést, időpontot egyeztet a Bankkal.
  5. Önnek nem szükséges szabadságot kivenni, vagy banki munkarendhez igazodni, Mentorunk folyamatosan elérhető, segítségére van. Az egész hitelügyintézés során összességében egy nap szabadságot szükséges felhasználni, amikor a Bankban aláírásra kerül a szerződés, illetve a Közjegyzőnél megtörténik a közokiratba foglalása.  Így a többi szabadságát megtarthatja a nyaralásra, vagy a költözés utáni fáradság kipihenésére.
  6. Cégünk jogi tanácsadó Mentora – aki szintén rendelkezik banki hitelezői tapasztalattal – segítséget nyújt az adásvételi szerződés megkötésében, az esetleges módosításokban tud segíteni.

Összefoglalva Mentoraink a pénzügyi és jogi segítségnyújtás széles skálájával rendelkeznek.

Kérjen visszahívást!